Gratis verzending in December | Snelle levering
Sfeer met posters
2 december 2016 Wallposters
In Inspiratie

Posters kunnen net de final touch zijn in jouw interieur. Die grote witte kale muur, wordt direct opgevrolijkt door een prachtige abstracte poster of een mooie foto. Maar hoe zorg je er nou voor, dat je de juiste poster uit kiest? Welk formaat en kies je voor landscape of een portrait poster? In sfeer met posters, laten wij een aantal voorbeelden zien, waar posters een fijne sfeer kunnen creëren in jouw eigen interieur.


ahr0chmlm0elmkylmkzzdhlszwj5zw1pbhlozw5kzxjzb24uy29tjtjgd3aty29udgvudcuyrnvwbg9hzhmlmkyymde2jtjgmdglmkztbm9ya2vslujsdwutq29sb3itvhjlbmqtum91bmr1cc1fbwlses1izw5kzxjzb24trgvzawdulvbob3rvlteuanbnCombinatie van posters

De combinatie van posters, zie je steeds vaker in de typische lichte Scandinavische interieur stijlen terug komen. Een combinatie van soorten designs, natuur en abstracte afbeeldingen, zorgt voor een strak, maar speels uiterlijk.

Probeer te kiezen voor een zelfde soort lijst voor elke poster. Op die manier creëer je rust en een warme uitstraling. Kies bijvoorbeeld net als in dit interieur, voor een houten lijst.mid-century-apartment-14Posters op een groot stuk witte muur

Posters kunnen een saaie witte muur simpel doorbreken. Je kan zowel kiezen, om de muur te doorbreken met een echte eye catcher, of kies voor een rustiger en luchtig ontwerp. In dit voorbeeld, is er voor een poster gekozen in dezelfde kleurtinten als de muur. Dit breekt de muur en zorgt voor een fijn en rustig design.


6de516844c12783f6da0f1d4f0195424Posters op de vloer of dressoir

Naast het ophangen van posters, kan je er ook voor kiezen, om de posters op de vloer of dressoir te zetten. Dit creëert een leuke verzameling aan posters op dezelfde plek en zorgt voor een echte eye catcher in jouw woning.

Kies voor een een poster stijl die goed met elkaar matched en in dezelfde kleurtinten. Plaatst deze samen, bijvoorbeeld op een dressoir. Het interieur maak je echt af met een aantal mooie kandalaars of planten.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*